Onze werkwijze. De klant staat voor ons centraal!

Om u als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het uitzoeken van producten en materialen beschikken wij over een moderne en compacte showroom hier kunnen we u de laatste trends en materialen op het gebied van woninginrichting goed laten zien.

Passend advies.

Het is mogelijk om aan de hand van tekeningen, kleuren en materialen een passend advies met een bijbehorende prijsindicatie af te geven. Zo kunnen we zien of dit allemaal binnen het verwachtingspatroon valt.

Liever bij u thuis?

Vindt u het prettiger om dit allemaal bij u thuis in uw vertrouwde woonomgeving te bekijken dan is dat voor ons ook geen probleem. Wij nemen dan desgewenst gordijn, raamdecoratie, zonwering of vloerstalen mee naar uw huis zodat u kan zien of de kleuren en dessins stoffen en materialen bij uw lichtinval, behang of vloer past.

Een passende offerte.

Uiteraard volgt hierop een meet-afspraak zodat we kunnen zien of het gekozen product of vloer zonder problemen geplaatst of gemonteerd kan worden. Aan de hand van de maten kunnen we een passende offerte maken.

Perfectie en snelheid.

Hoogwaardige materialen, perfecte afwerking, snel leveren en betaalbare prijzen, daar staat Van der Donk woningstoffering Best voor! Wij blijven onze klanten ook van dienst na het leveren van onze producten.

Kom langs in onze showroom

OF BEL VOOR EEN GRATIS MEETAFSPRAAK EN VRIJBLIJVEND ADVIES:

Bel voor een afspraak:

06 18390577

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht.

SHOWROOM

Buitenweg 9 A, 5683 PM Best

Openingstijden

Vrij. 10:00 tot 17:30
Zat. 9:00 tot 12:00
Verder op afspraak

Telefoon