Wie is Van der Donk woningstoffering Best.

Van der Donk woningstoffering Best is in 2007 opgericht door mij: Wessel van der Donk. Zelf was ik al vanaf 1996 actief in de woninginrichting. In 2007 nam ik het besluit om zelfstandig te worden. Daarvoor ben ik voor meerdere werkgevers actief geweest als woningstoffeerder waar ik de kans kreeg dit mooie vak te leren.

Van advies tot installeren.

Ook kwam het voor dat ik, als het wat drukker was, in de winkel van de baas even mocht bijspringen. Dit ging me goed af en ik had al snel in de gaten dat dit was wat ik wilde: het geven van goed advies, daaropvolgend het correct inmeten en uiteindelijk installeren.

Korte lijntjes.

Ik hoor vaak van klanten: “Dat is fijn Wessel: jij verkoopt het, meet het en installeert het!” Ik ben me ervan bewust dat dit fijn is voor de klant want bovendien ben ik van mening: hoe minder schakels, hoe minder fouten.

 

Persoonlijk contact.

Inmiddels zijn we weer 17 jaar verder na mijn besluit in 2007 en vind ik het nog steeds elke dag leuk om mensen op deze manier te mogen helpen met het uitkiezen van toch wel iets heel persoonlijks: namelijk hun interieur.

Wat ik nog het allerleukste vind is het tevreden maken van klanten. En als ze mij zien rijden, onderweg naar een nieuwe klant dat ze uitbundig zwaaien en lachen. Dat geeft mij energie!

 

Kom langs in onze showroom

OF BEL VOOR EEN GRATIS MEETAFSPRAAK EN VRIJBLIJVEND ADVIES:

Bel voor een afspraak:

06 18390577

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht.

SHOWROOM

Buitenweg 9 A, 5683 PM Best

Openingstijden

Vrij. 10:00 tot 17:30
Zat. 9:00 tot 12:00
Verder op afspraak

Telefoon